Skip to content

Prevodilačke usluge

Nudimo prevodilačke usluge za skoro sve svjetske jezike, i to:

  • s ovjerom sudskog tumača
  • s ovjerom našeg preduzeća
  • bez ovjere

Pisano prevođenje

Vršimo prijevod, provjeru i lektorisanje svih vrsta tekstova (općeg, stručnog ili prezentacijskog materijala). Tekst koji Vam trebamo prevesti pošaljete nam mailom, faxom ili donesete lično u naše preduzeće i mi ćemo Vam izvršiti prijevod u veoma kratkom vremenskom roku.

Za Vas radimo prijevod svih vrsta tekstova, poslovnih planova, brošura, kataloga, stručnih publikacija, zakona i ostalih tekstova.

Konsekutivno prevođenje

Nudimo usluge konsekutivnog prevođenja što Vam omogućuje kvalitetniju komunikaciju s poslovnim partnerima i suradnicima. Uslugu nudimo i izvan sjedišta preduzeća te jamčimo potpunu diskreciju u obavljanju posla.

Konsekutivno prevođenje najprikladnije je za manje skupove, prezentacije ili poslovne razgovore. Konsekutivni prevoditelj pomoću svojih bilješki reproducira govor na ciljni jezik za vrijeme pauza u izlaganju govornika. Svi naši konsekutivni prevoditelji prilagođavaju se stilu i dinamici izlaganja svakog pojedinog govornika i vrlo su fleksibilni, precizni i brzi

Ad hoc (šaptano) prevođenje

Prevoditelj koji je vrlo blizu osobama kojima je potreban prijevod, prevodi simultano tihim glasom kako ne bi smetao ostale sudionike skupa. Ova vrsta prevođenja prikladna je za maksimalno dvije osobe i obzirom da je vrlo naporna i zahtjevna i za prevoditelja i za slušatelje primjenjuje se samo rijetko u iznimnim situacijama.

Imaš pitanja? Kontaktiraj nas.